dimarts, 7 de juny del 2011

URBANEJANT...

URBANEJANT... és el títol que m'he inventat jo per a la petita mostra/exposició de fotografies que l'Emilio ha exposat al Restaurant Cal Ramon de Navàs...
I dic que m'he inventat jo, perquè ell no volia exposar res, ni tal sols li havia passat pel cap. Ell fa fotografies perquè li agrada, com a hobby, però mai amb cap altra intenció... Però a mi, que sempre em va el cap a mil per hora, se'm va acudir que, si a l'Albert li semblava bé (l'Albert és un els propietaris de Cal Ramon, i un gran amic nostre), podíem exposar-ne alguna al seu restaurant i renovar una mica les parets de pintures a l'oli que ja fa molt de temps que hi eren. I dit i fet! A partir de demà, ja podeu visitar/gaudir d'URBANEJANT... al restaurant Cal Ramon de Navàs (Bages).
Bé, dit i fet, tampoc... eh! La idea va sorgir abans de Nadal, i fins avui mateix no hem acabat de penjar les fotografies. Si teniu ganes de veure-les i hi aneu a treure el cap, ja ens direu què us semblen!
El tema de fons de totes elles, molt diferents totes i tirades a diversos indrets del món, és l'espai urbà, la ciutat. N'hi ha en blanc i negre, en color, de minimalistes, de més genèriques, amb contrastos molt marcats, amb patrons lineals, etc. Una miqueta de tot i més que, sempre des de l'òptica de l'autor, no deixen de ser singulars i, per a mi, precioses!
Sobre gustos no hi ha res escrit, és clar, però penso que valen la pena de veure! Ah, i sense desmerèixer la gran qualitat culinària del restaurant! El millor del poble i rodalies amb diferència!
Així, doncs, doble motiu per fer-hi cap: observar les fotografies i gaudir d'un bon àpat en un restaurant de renom, de tracte cordial i de cuina casolana que no deixa indiferent a ningú!

Bon ull i bon profit!

Restaurant Cal Ramon
Ctra. de Berga, núm. 33
08670 Navàs (Barcelona)
Telèfon: 93.839.00.77
http://www.calramon.net/

Us deixo una petita mostra de les fotos que podeu veure-hi (entre d'altres), i que també apareixen al seu flickr: http://www.flickr.com/photos/emiliojurado






Reichstag

blau

FGC

Meta-framed

Tower Bridge BW

Hamburger Dom

View from Tokyo Tower

[...] entre d'altres!!!

I moltes gràcies!!!

1 comentari:

ninona ha dit...

URBANEJANT... M'agrada el nom i també les fotografies que he vist.
L'enhorabona per l'exposició.  Encara que no ho faci per exposar, sempre és agradable compartir les teves aficions amb la gent, especialment amb la més propera.

Sort!